În căutarea nopţii perfecte. Adrian Despot, apel public pentru tinerii cu care a cântat la foc de tabără, pe plaja de la Vama Veche, până dimineaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foc de tabără la Vama Veche Sursa foto Facebook Viţa de Vie
Foc de tabără la Vama Veche Sursa foto Facebook Viţa de Vie

Un apel inedit a fost lansat de trupa Viţa de Vie pe pagina sa de Facebook, pentru găsirea unor tineri cu care a petrecut o noapte memorabilă.

Adrian Despot, solistul trupei Viţa de Vie, a explicat cât de tare l-au marcat acele ore de vară, din timpul festivalului Folk You, în care el şi colegii de trupă au cântat la chitară pe plajă, alături de nişte necunoscuţi care se încălzeau la un foc de tabără.

„Boys & girls, avem un anunţ important pentru ţară :)

Îi rugăm pe toţi cei care într-o noapte de vară a anului 2012 (în perioada Folk You) cântau lângă mare cu o chitară acustică şi apoi au cântat împreună cu noi până la 5 dimineaţa, să ne dea de #veste pe privat. Detaliile le veţi afla mai încolo. ;)

Povestea este cam aşa.

Adrian Despot: «În 2012, am cântat pentru prima oară la Folk You, în Vamă. A fost unul dintre cele mai frumoase concerte acustice ale noastre. După concert, am stat acolo până târziu, înspre dimineaţă. Nu ne-am mai fi despărţit de locul acela şi de starea pe care o aveam. Începea să se lumineze, liniştea se aşternuse peste Vamă, iar noi am pornit pe jos spre hotel.

Pe plajă, însă, am auzit o chitară acustică. Era un grup de adolescenţi strânşi în cerc, care cântau lângă mare. Ne-am oprit şi ne-am aşezat lângă ei, am început să cântăm împreună, apoi am luat chitara, pe rând, şi eu, şi Cezar şi Chupa (Adrian Ciuplea), şi am cântat toate cântecele adolescenţei noastre. Am făcut apoi două tabere; fiecare cânta un cântec şi pasa chitara mai departe. Afară era lumină deja, dar nimeni nu se lăsa dus acasă. A fost unul dintre acele momente când senzaţia de timp dispare şi este înlocuită cu o densă şi continuă stare de bine, de absolut. S-au vindecat multe răni în seara aia, cu o singura chitară.

Asta s-a întâmplat pe plajă-n Vamă, la 5».

Părtaşă la acea noapte a fost Elena Modoran, care a povestit că «în 2012, am fost prima oară la Folk You. Terminasem cu examenul de licenţă şi chiar aveam nevoie de linişte. Am fost mirată să ascult Viţa de Vie acustic. Ne-am retras după aceea la un foc şi puţină muzică, unde v-aţi alăturat ulterior. Vă mulţumesc pentru acea seară, această piesă şi aceste amintiri!».

Aşa că, boys & girls, ajutaţi-ne să îi găsim pe aceşti tineri frumoşi.

Cu mulţumiri,

#VdV“

Pe aceeaşi temă:

Atmosferă calmă la Vama Veche. Distracţia de 1 Mai, temperată de Paşti

Scriere creativă la Vama Veche cu T. O. Bobe


 


 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite