I-au furat portofelul şi au retras de pe card 27.000 de lei. Greşeala făcută de păgubit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

I s-a furat portofelul în timp ce călătorea cu trenul care face legătura între Mangalia şi Suceava. A constatat, apoi, că de pe card i-a fost retrasă suma de 27.000 de lei.

Poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa au fost sesizaţi, la data de 13 august, de un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în trenul care face legătura între Mangalia şi Suceava, ar fi constatat, în momentul în care a ajuns în localitatea Râmnicu Sărat, faptul că îi lipseşte portofelul, în care se aflau mai multe documente şi un card bancar.

Totodată, bărbatul a sesizat faptul că persoane ar fi fost efectuate operaţiuni de retragere de numerar, în valoare totală de 27.000 de lei, de la bancomate situate în municipiul Medgidia. 

„Din cercetări a reieşit faptul că retragerea sumei de bani a fost posibilă, întrucât pe spatele cardului bancar era scris PIN-ul acestuia”, transmite IPJ Constanţa. 

În urma investigaţiilor efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Constanţa au depistat trei persoane (un bărbat şi două femei), cu vârste cuprinse între 26 şi 65 de ani, toate din municipiul Medgidia, bănuite de comiterea faptei. 

În cursul zilei de vineri, 3 septembrie, poliţiştii din  cadrul B.J.P.T. Constanţa, în colaborare cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, au pus în aplicare 2 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Medgidia, fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri. 

În urma probatoriului administrat în cauză, cei 3 au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi accesul ilegal la un sistem informatic, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. 

În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, iar faţă de femeia de 26 de ani a fost luată măsura controlului judiciar.

Citeşte şi: 

 IPS Teodosie a moţăit întruna în timpul emisiunii de la Radio Dobrogea. Arhiepiscopului Tomisului i-a căzut capul de oboseală

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite