IPS Teodosie a moţăit întruna în timpul emisiunii de la Radio Dobrogea. Arhiepiscopului Tomisului i-a căzut capul de oboseală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, aţipind în emisiunea de la Radio Dobrogea a lui Eugen Tănăsescu Sursa Youtube / Arhiepiscopia Tomisului
IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, aţipind în emisiunea de la Radio Dobrogea a lui Eugen Tănăsescu Sursa Youtube / Arhiepiscopia Tomisului

ÎnaltPreasfinţitul Teodosie a fost invitatul preotului Eugen Tănăsescu la emisiunea săptămânală „Dialog duhovnicesc“ de joia, de la Radio Dobrogea, postul de radio al Arhiepiscopiei Tomisului.

Arhiepiscopul Tomisului a apărut în emisiune în vădită stare de oboseală, congestionat la faţă, răspunzând din ce în ce mai greu întrebărilor adresate de credincioşi, în scris, pe mailul redacţiei (radiodobrogea@gmail.com) şi transmise de preotul Eugen Tănăsescu. 

După jumătate de oră, ierarhul Tomisului începe să aibă pleoapele grele, din ce în ce mai grele, apoi a aţipit de-a binelea. A închis ochii pentru câteva secunde, în repetate rânduri, lăsându-l pe Tănăsescu să aştepte răspunsul. La un moment dat, arhiepiscopului chiar i-a căzut capul în piept de oboseală.

Când îşi revenea din scurtele episoade de adormire, cuvintele i s-au împleticit, astfel că la unul dintre răspunsuri,  ierarhul a rostit involuntar despre un bărbat „împătimit“ (pe care familia îl pâra că umblă cu o tinerică) că „s-a îndrăgostit de sărăcie“. Arhiepiscopul s-a repliat imediat, înlocuind „sărăcie“ cu „situaţii din astea“. 

Cu ajutorul lui Tănăsescu, care a umplut golurile până îşi revenea ierarhul din picoteală, dar şi cu prezenţa sa de spirit care veghează şi când stăpânul doarme, Teodosie a reuşit să termine interviul. 

Ierarhul Tomisului are o vârstă onorabilă, fiind născut la 12 decembrie 1955. Programul său este extrem de încărcat şi arhiepiscopul, atât de controversat, reuşeşte să fie omniprezent, apărând la evenimente importante din judeţul Constanţa şi din locul său de baştină - Suceava. 

ÎNREGISTRAREA POATE FI VĂZUTĂ AICI SAU AICI.

Pe aceeaşi temă: 

Gen versus sex. IPS Teodosie despre noile cărţi de identitate: Sunt de neacceptat VIDEO 

Declaraţia halucinantă a lui IPS Teodosie când a fost întrebat dacă ar vrea să-l boteze pe copilul lui Barna 

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite