Hoţul autobuzului a fost arestat. Şoferul RATC este şi el cercetat pentru neglijenţă în serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Individul a fost arestat de magistraţii constănţeni
Individul a fost arestat de magistraţii constănţeni

Bărbatul din Constanţa care a furat un autobuz RATC şi s-a plimbat prin tot oraşul a fost arestat. Individul va rămâne 20 zile după gratii. Totodată, şoferul care a lăsat cheia autobuzului în contact este cercetat pentru neglijenţă în serviciu.

Constănţeanul cu chef de aventură a fost reţinut încă de ieri după-amiază de către Procurorii de la Parchetul de pe lângă judecătoria Constanţa. Audierile nu au fost lipsite de probleme. Omul s-a lăsat cu greu convins să spună adevăratul motiv pentru care a furat un autobuz al Regiei de Transport în Comun.

Individul a profitat de neatenţia unui şofer şi s-a urcat într-un autobuz pregătit să plece pe traseu, la Poarta 1 a Portului. Bărbatul nu a oprit în staţii şi nu a luat niciun călător. 

În zona magazinului Tomis el a lovit un panou publicitar cu oglinda din dreapta. Martorii spun că a oprit autobuzul şi a adunat o parte dintre cioburi apoi şi-a continuat drumul de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Traseul lui s-a oprit în zona Maritimo, după ce maşina a parcurs tot traseul normal al liniei 44. Pentru a-l împiedica să-şi continue drumul bărbatul a fost oprit de angajaţii RATC şi de poliţiştii de la Serviciul Rutier. Audierile au durat mai bine de patru ore. 

Bărbatul a fost apoi dus în faţa procurorilor de la Parchetul Judecătoriei şi astăzi, magistraţii constănţeni au decis arestarea lui pentru 20 zile pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Nici şoferul al cărui autobuz a fost furat nu a scăpat. El este cercetat acum de poliţişti pentru neglijenţă în serviciu. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite