Hoţii de motorină au lăsat bidoanele în curtea unor localnici din Faclia. Apoi i-au bătut pe proprietarii care protestau

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Păţania s-a întâmplat unor săteni din Faclia, aşezare situată lângă calea ferată Constanţa - Bucureşti. Era duminică, 24 martie, în jurul orei 16.40, când o femeie de 40 ani şi soţul ei, care se aflau acasă, au observat cum doi indivizi fură motorină dintr-un tren-cisternă aflat în mers spre Cernavodă.

La un moment dat ei au lăsat într-un şanţ trei bidoane cu capacitatea de 60 litri fiecare, pline cu motorină. După circa 5 minute, hoţii au intrat în curtea oamenilor şi au lăsat acolo recipientele.

Femeia le-a cerut să părăsească curtea şi a chemat Poliţia. Până să ajungă patrula, cei doi tineri au revenit cu o maşină şi au intrat din nou în curte ca să-şi recupereze bidoanele de motorină.

Proprietarii au ieşit în curte, iar hoţii i-au luat la bătaie. Oamenii au încasat pumni în faţă, dar au reuşit să salveze un recipient cu motorină. Hoţii le-au luat pe celelalte două şi au fugit.

Femeia a sunat la 112, anunţând cele întâmplate. Hoţii au fost prinşi o zi mai târziu de poliţiştii din Saligny. Bogdan Marian P. (28 ani) din Medgidia şi Iulică Ţ. (24 ani) din Faclia sunt cercetaţi pentru tâlhărie şi violare de domiciliu. Ei au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de marţi să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite