Grav accident pe A4. Un bărbat şi o femeie şi-au pierdut picioarele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident teribil a avut loc joi pe A4, pe sensul de mers spre Agigea. Doi pacienţi, soţ şi soţie, se află în stare critică, după ce le-au fost amputate picioarele.

Un autoturism cu numere de Braşov a fost implicat joi, la prânz, într-un cumplit accident pe A4, în dreptul localităţii Cumpăna.

Doi dintre pacienţi, soţ şi soţie, de aproximativ 35 de ani, au picioarele amputate. Copilul lor, în vârstă de şase ani, este stabil şi a suferit răni uşoare.  

Bărbatul a fost preluat cu elicopterul SMURD şi transportat la spital, informează reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa. . 

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa ne informează că starea celor doi pacienţi răniţi grav în urma accidentului rutier produs pe A4 rămâne în continuare critică. Pacienţii sunt instabili hemodicamic. Femeia are amputaţie bilaterală la nivelul genunchilor iar bărbatul are fractură deschisă de femur drept,şi amputaţie la nivelul genunchiului stâng. Cel de- al treilea pasager al autoturismului, minorul, este conştient, a fost investigat şi va rămâne sub observaţie. 

„La nivelul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă “Sf. Apostol Andrei” Constanţa s-a format o echipă medicală mixtă formată din specialişti ortopezi, chirurgie vasculară şi chirurgie plastică care depune toate eforturile pentru stabilizarea şi salvarea pacienţilor“, se arată într-un comunicat de presă.

image
image
image

Pe aceeaşi temă: 

Un poliţist a murit şi un jandarm a fost rănit, într-un accident produs între 2 Mai şi Vama Veche

Vacanţă spre mare, transformată în coşmar pe Autostrada Soarelui: 3 turişti, spulberaţi de o maşină în parcare. Ce a făcut şoferiţa care a provocat accidentul

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite