Gospodării inundate în localitatea Tuzla. Patru oameni au fost salvaţi de pe plajă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inundatii în Tuzla foto: ISU Dobrogea
Inundatii în Tuzla foto: ISU Dobrogea

Mai multe gospodării din localitatea Tuzla au fost inundate în noaptea de vineri spre sâmbătă (28/29 mai). Şi patru maşini au fost avariate din cauza unui podeţ care s-a surpat.

Începând cu ora 4.00, pompierii din cadrul ISU Dobrogea au intervenit în localitatea Tuzla, judeţul Constanţa.

„Am fost solicitaţi să intervenim începând cu ora 4.00 ca urmare a inundaţiilor produse la :13 gospodării şi 4 maşini avariate (s-a surpat un podeţ)”, transmite ISU.

De aemenea, pompierii au salvat patru persoane (doi adulţi şi doi copii) de pe plaja din Tuzla.

În zonă, ISU Dobrogea a acţionat cu o autospecială cu motopompă de la Detaşamentul Fripis, o autospecială  cu motopompă transportabilă de la Detaşamentul Port, două autospeciale de la staţia Tuzla, un echipaj SMURD, o motopompă de la staţia Tuzla, un echipaj de descarcerare de la secţia Mangalia.

La staţia Tuzla s-au prezentat din tura liberă şi 10 cadre militare, începând cu ora 06:50.

„Pompierii rămân mobilizaţi până la normalizarea situaţiei şi înlăturarea efectelor produse de fenomenele meteorologice. Totodată, sunt menţinute în stare de operativitate toate categoriile de mijloace şi echipamente pentru asigurarea răspunsului la solicitări, în cel mai scurt timp”, mai spun reprezentanţii ISU Dobrogea.

La această oră se intervine în continuare în Tuzla la cinci gospodării pentru evacuarea apei din curţi şi încă trei solicitari sunt în aşteptare.

Şi Centrul Infotrafic a anunţat sâmbătă dimineaţa că, timp de o oră, circulaţia s-a desfăşurat îngreunat pe DN 39 Constanţa-Mangalia, la kilometrul 20, în localitatea Tuzla „În urma precipitaţiilor din ultimele zile şi a refulării unui canal, s-a inundat sensul către Mangalia”.

Citeşte şi:

Cod portocaliu de inundaţii şi creşteri de debite în zona litoralului. Circulaţie îngreunată în Tuzla, pe DN39

Planul diabolic al lui Ceauşescu de a rade de pe faţa pământului toate satele, pentru a face teren arabil FOTO

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite