Ginerele lui Bercea Mondial iese din închisoare. Decizia este definitivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ginerele lui Bercea Mondial a ieşit din închisoare.
Ginerele lui Bercea Mondial a ieşit din închisoare.

Ginerele lui Bercea Mondial iese din închisoare, a decis miercuri Curtea de Apel Constanţa. El va fi judecat în arest la domiciliu. Decizia este definitivă.

Curtea de Apel Constanţa a hotărât astăzi să admită contestaţia lui Marius Constantin împotriva deciziei Tribunalului Constanţa şi să înlocuiască arestul preventiv cu arestul la domiciliu. El are interdicţia de a lua legătura cu Mircea Băsescu sau reprezentanţii familiei acestuia.

“Pe durata măsurii arestului la domiciliu inculpatul Constantin Marius să respecte următoarele obligaţii: - să nu părăsească imobilul în care locuieşte, situat în oraşul Drăgăneşti Olt, fără permisiunea instanţei, - să se prezinte în faţa instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; -să nu comunice cu persoana vătămată Băsescu Mircea, cu membrii familiei acesteia, cu martorul Căpăţână Marian – Adrian sau cu membrii familiei ai acestuia.

Atrage atenţia inculpatului Constantin Marius, în baza art. 221 alin.4 din Codul de procedură penală, că în caz de încălcare cu rea credinţă a măsurii sau a obligaţiilor dispuse, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestului preventiv”, a hotărât Curtea de Apel Constanţa. Decizia este definitivă.

Marius Constantin este judecat pentru şantajarea lui Mircea Băsescu împreună cu soţia sa, Izaura Anghel, dar şi cu Fănica Anghel, soţia lui Bercea Mondial, Florin Anghel şi Grinică-Ion Anghel, copiii lui Bercea Mondial. Cei cinci şi-au susţinut nevinovăţia în faţa instanţei, spunând că nu l-au şantajat pe Mircea Băsescu, ci doar au încercat să recupereze banii pe care îi dăduseră acestuia ca să-l scoată din închisoare pe Bercea Mondial.

Mai citiţi şi:

Ginerele lui Bercea Mondial, Marius Constantin, rămâne în închisoare

UPDATE Familia lui Bercea Mondial cere ca procesul să nu se mai judece la Constanţa. Traian Băsescu ar putea fi audiat

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite