Gigi Becali va munci la Academia naşului Gică Hagi. Penitenciarul Poarta Albă confirmă contractul de prestări servicii dintre cele două instituţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Penitenciarul Poarta Albă a confirmat încheierea unui contract cu SC Fotbal Club Viitorul SA, care funcţionează în cadrul Academiei Gheorghe Hagi.

Administraţia Penitenciarului Poarta Albă a primit o solicitare din partea SC Fotbal Club Viitorul SA în vederea încheierii unui contract de prestări servicii, activitate care a fost finalizată în cursul zilei de miercuri, 8 ianuarie.

Obiectul contractului prevede ca penitenciarul să asigure un efectiv de persoane private de libertate, „în vederea prestării unor activităţi lucrative în domeniul întreţinere terenuri sportive şi clădiri, interior şi exterior“.

„În perioada următoare, comisia constituită la nivelul penitenciarului va selecţiona persoanele private de libertate care corespund criteriilor solicitate de angajator, cu respectarea prevederilor legale în vigoare“, se arată în comunicatul de presă remis de penitenciar.

Gigi Becali este deţinut în regim semideschis la secţia exterioară de la Valu lui Traian a Penitenciarului Poarta Albă. El a cerut să fie transferat de la Jilava la Constanţa, pentru a se retrage din centrul atenţiei publice. 

Becali devine acum prestatorul de servicii al lui Hagi, spre deosebire de vremea când Hagi lucra pentru Becali, ca antrenor la Steaua.

Echipa de fotbal a lui Hagi, FC Viitorul, a fost preluată actualmente tot de o rubedenie a lui Becali, finul Florentin Pandele, primarul din Voluntari şi soţul Gabrielei Vrânceanu-Firea.

Vă mai recomandăm

Gigi Becali iese din închisoare: s-a angajat la Academia lui Hagi împreună cu alţi cinci deţinuţi. Câte ore va munci

VIDEO Steaua-Viitorul Constanţa 2-5. Speculaţiile de blat s-au confirmat. Naşul Hagi a fost ajutat de finul Becali să scape de la retrogradare

Gigi Becali recunoaşte că meciul Steaua-Viitorul n-a fost curat: „Mă bucur pentru naşul meu! Mă temeam că vom egala”

Gigi Becali a depus o cerere de eliberare din motive medicale

VIDEO Slujbă pentru eliberarea lui Gigi Becali, oficiată de ÎPS Teodosie în mănăstirea ctitorită de latifundiar

Gigi Becali se izolează de familie. A cerut să nu mai fie vizitat de nimeni la Penitenciarul din Valu lui Traian

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite