FOTO VIDEO Accident cu 9 răniţi la Valu lui Traian. Autobuzul Jandarmeriei a evitat o maşină şi a intrat într-un gard

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autobuzul a lovt un gard, un zid de bar şi un stâlp. FOTO Adrian Boioglu
Autobuzul a lovt un gard, un zid de bar şi un stâlp. FOTO Adrian Boioglu

Un autobuz aparţinând Ministerului Administraţiei şi Internelor a fost lovit de o maşină cu numere de Bulgaria. Autobuzul MAI a ajuns într-un zid de casă, iar 8 jandarmi şi un civil au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Alarma s-a dat la puţin timp după ora 17.00. Trei exhipaje SMURD şi alte patru ambulanţe au plecat spre locul accidentului. Martorii anunţau că mai multe persoane din autobuzul Ministerului de Interne zac pe podea şi sunt în stare gravă. 

Poliţiştii constănţeni au blocat imediat circulaţia pe Drumul Naţional în comuna Valu lui Traian iar zona a fost încercuită de forţele speciale ale Jandarmeriei. 

Vinovat de tot acest dezastru este un şofer care conducea o maşină nu numere de Bulgaria. Bărbatul a încercat să facă o manevră periculoasă la ieşirea de pe o stradă lăturalnică şi a tăiat faţa autobuzului cu Jandarmi. Mijlocul de transport în comun a pornit pe contrasens, a lovit un autoturism care circula regulamentar şi a intrat în plin într-un gard şi în zidul unui bar. 

Un copil de patru ani a care era în spatele gardului a scăpat cu viaţă dar a suferit un şoc. Mai gravă era însă starea celor aflaţi în autobuz. 

Medicii constănţeni au transportat imediat la spital şapte din cei nouă răniţi. Cei mai răniţi erau şoferul autobuzului şi colonelul Marian Axente, comandantul Unităţii de pază specializată a Jandarmeriei. Cei doi au fost chiar în faţa autobuzului şi au suferit traumatisme craniene şi fracturi ale membrelor inferioare. 

Şoferul vinovat a ajuns şi el la spital, dar nu va scăpa nepedepsit. Poliţiştii constănţeni au deschis deja pe numele lui un dosar penal pentru vătămare corporală gravă din culpă. Bărbatul va fi nevoit să suporte şi toate cheltuielile pentru reparaţia autobuzului Ministerului de Interne, dar şi pagubele suferite de localnicii care s-au ales cu gardul rupt. 

Tot luni, 12 mai, un cunoscut om de afaceri din Medgidia a murit lovit pe trotuar de un şofer cu numere de Bulgaria.

Accident autobuz plin cu Jandarmi la Constanţa

Vă mai recomandăm

FOTO Grav accident la Medgidia. Un cunoscut om de afaceri a murit lovit de maşină

Noutatea sezonului turistic 2014: Mamaia va avea patrule ecvestre. După poliţişti, caii ar putea fi detaşaţi pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite