FOTO Mii de constănţeni au petrecut Revelionul 2019 în Piaţa Ovidiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Primăria Constanţa
FOTO Primăria Constanţa

Damian Drăghici, Sore, Vanotek, Nicoleta Nucă şi DJ Slimboy au întreţinut atmosfera la cumpăna dintre ani. Mii de oameni au participat la Revelionul organizat în Piaţa Ovidiu.

Pe scena amenajată în Piaţa Ovidiu din Constanţa au concertat în seara de Revelion, începând cu ora 19.00, Damian Drăghici, Sore, Vanotek, Hari Official, Nicoleta Nucă şi DJ Slimboy.

Spectacolul a fost prezentat de actorul Cosmin Şofron.

Piaţa Ovidiu din Constanţa s-a umplut de oameni veniţi să petreacă împreună trecerea în noul an, 2018. Mii de constănţeni au ascultat muzica artiştilor, iar la miezul nopţii au admirat focurile de artificii.

Spectacolul a început la ora 19.00 în Piaţa Ovidiu din Constanţa, acolo unde a fost amenajată o scenă specială pentru acest eveniment.

Focul de artificii a fost spectacolul de lumină care i-a însoţit pe constănţeni în primele 10 minute ale noului an. Cerul s-a luminat deasupra Portului Tomis, miile de oameni prezenţi la spectacol aplaudând show-ul de lumină şi culoare.

Revelion 2019 Costanţa FOTO Primăria Constanţa

Organizatorul spectacolului de Revelion, Primăria Constanţa, a lansat în urmă cu câteva zile un anunţ prin care invita constănţenii să fie în noaptea dintre ani în Centrul Vechi al oraşului: „Vino în Piaţa Ovidiu să petrecem împreună noaptea dintre ani, alături de cele mai dragi persoane! Intră în Noul An pe ritmuri de folk, pop-dance, rock şi muzică electronică! Atmosfera incendiară va fi urmată de un spectacol grandios de artificii!“

Revelion 2019 Costanţa FOTO Primăria Constanţa
Revelion 2019 Constanţa FOTO Primăria Constaţa

Pe aceeaşi temă:

Jumătate din masa de Revelion ajunge la gunoi. Ce trebuie să facem pentru a evita risipa alimentară

Revelion 2019 în Piaţa Ovidiu. Programul evenimentelor pregătite pentru constănţeni

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite