Flacăra prieteniei, de la Dublin la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grup de temerari a pornit la 25 februarie de la Dublin în toată Europa pentru a promova sportul şi prietenia între popoare.

Ieri dimineaţă, ei au ajuns la Constanţa, purtând simbolic torţa prieteniei.  Din grupul de sportivi fac parte austrieci, sârbi, francezi, americani, letoni şi români, iar în fiecare ţară li s-au alăturat oamenii simpli, încântaţi de iniţiativa tinerilor.

Ofertele au intrat la apă: „Hai la băi“ cu 500 de lei

Acţiunea se numeşte „World Harmony Run“ și se va încheia în septembrie, la Moscova. Este un eveniment anual, iar în 2010 însumează 49 de țări, 25.000 km și 300.000 de alergători“, a declarat Bogdan Copil, reprezentant al echipei României la „World Harmony Run“.
„Simbolic, este purtată o torță gen ștafetă, care nu se stinge decât la finalul expediției“, completează acesta.


Constanţa: Litoralul se simte bine - are turişti!

La rândul său, Adrian Papuc, tot din echipa României, a declarat că vârsta alergătorilor este cuprinsă între 20 și 50 de ani, sunt oameni simpli și cu ocupații diverse care au aderat la maraton din dragoste pentru sport dar și pentru a sublinia mesajul campaniei – prietenia între nații. 
Alergătorii și-au tras sufletul câteva ore la Constanța după care au pornit spre Republica Moldova, cu câteva popasuri în țară.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite