Festival dedicat lui Moş Nicolae, la Techirghiol. Moşul vine pe apă, la bordul unui velier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Techirghiolul are din acest an un festival dedicat lui Moş Nicolae. Sfântul preferat al copiilor va sosi pe apă, la bordul unui velier, pe lacul Techirghiol.

Manifestarea de sâmbătă, 6 decembrie, este organizată de Clubul Nautic Român, organizaţia sportivă care a înfiinţat prima bază nautică pe lacul Techirghiol şi care a demarat în premieră un curs de yachting virtual la Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Constanţa.

În tradiţia sportului nautic, Moş Nicolae - interpretat de actorul Lică Gherghilescu, directorul Teatrului pentru copii şi tineret Elpis din Constanţa - va sosi pe apă, fiind adus de un velier care va naviga pe lacul Techirghiol. Ambarcaţiunea cu pânze va acosta la debarcaderul central din Techirghiol, iar sfântul preferat al copiilor va împărţi cadouri copiilor care urmează cursurile de yachting. Micii sportivi se vor întrece apoi în jocuri şi concursuri marinăreşti, vor avea pizza party şi masă cu preparate din peşte, vor fi cântece şi poezii de Sărbători.

„La ediţia din 2015, Festivalul Moş Nicolae va include şi o regată virtuală, precum şi un concurs de artă culinară din bucătăria naţională şi internaţională preparate de membrii clubului“, a declarat Andreea Mihăescu, campioană naţională la yachting şi director al Clubului Nautic Român.

Vă mai recomandăm

FOTO Baza nautică de la Techirghiol, inaugurată cu o suită de oficialităţi

FOTO Premieră absolută în învăţământul preuniversitar. Constanţa are singurul simulator de navigaţie cu vele din ţară

Au navigat cu yahtul pe net, în prima regată virtuală 

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite