Elev de 15 ani agresat în apropierea unui liceu. Atacatorul s-a supărat că adolescentul făcea gălăgie

0
0
elev la şcoală luând notiţe_foto_shutterstock

Un elev de 15 ani, din cadrul Colegiului Tehnologic Tomis, din municipiul Constanţa, a fost agresat fizic de către un bărbat, în urma unui conflict spontan. Agresorul se supărase că adolescentul făcea gălăgie sub geamul lui.

Astăzi, în jurul orei 12.15, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un elev, de 15 ani, din cadrul Colegiului Tehnologic Tomis, din municipiul Constanţa, ar fi fost agresat fizic de către un bărbat, în urma unui conflict spontan.

La faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că elevul, de 15 ani, în timp ce se afla în pauză, în afara curţii liceului, ar fi fost bruscat de către un bărbat, de 35 de ani, moment în care ar fi căzut şi s-ar fi lovit la un picior.

În cauză, poliţiştii Secţiei 3 efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la acest incident, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Pe aceeaşi temă:

ANALIZĂ Cum ajung profesorii din România să fie agresaţi în şcoli. „Te gîndeşti dacă nu cumva peste doi ani te trezeşti cu un cuţit în inimă“

Tânără bătută de un elev de liceu, pe terenul de sport. Victima a fost dusă cu SMURD-ul la spital

VIDEO Cele trei mame care au bătut un elev de 13 ani au fost arestate la domiciliu. Totul s-a petrecut după ce băiatul a agresat în mod repetat alţi copii

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite