Dorel cel spăşit de la Constanţa. Cum au montat muncitorii branşamentul la gaz exact în poarta omului. S-au întors să-l mute când deja a fost prea târziu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorel a pus branşament de gaze în poarta casei de la Constanţa FOT Violeta Baltă
Dorel a pus branşament de gaze în poarta casei de la Constanţa FOT Violeta Baltă

O familie de constănţeni s-a trezit cu branşamentul de la gaze pus în poartă, astfel încât aceasta trebuie manevrată cu atenţie pentru ca oamenii să poată intra în curte. După negocieri şi certuri, muncitorii s-au întors, însă pentru proprietari a contat mai puţin.

Lucrarea de pe strada Fulgerului a fost executată de firma Călin Service SRL, cu sediul la Călăraşi şi cu punct de lucru la Constanţa. Proprietarii casei au fost revoltaţi. „Echipa de muncitori ne-au spus că aşa este proiectul întocmit de Congaz şi ei trebuie să-l respecte. Le-am arătat că amplasamentul stabilit de ei este exact în poartă şi asta înseamnă că va trebui să schimb gardul şi accesul în locuinţă. Adică mă forţează să dau nişte bani daţi în plus. Au zis că n-au ce să facă şi au plecat“, relatează Violeta Baltă.

După încercări repetate de a lua legătura cu conducerea firmei, oamenii s-au lăsat păgubaşi. Numerele de telefon care figurau pe site sunau în gol. Contactat de Adevărul, managementul firmei din Călăraşi a explicat că ei trebuie să respecte proiectul, indiferent de cât de prost a fost ales amplasamentul branşamentului.

„Echipele sunt pe teren, de acea nu răspunde nimeni la numărul fix de pe site. Iar număr de telefon mobil nu putem afişa, că este numărul personal al lucrătorilor. Noi nu avem ce face acelor abonaţi, noi lucrăm după cum este proiectul, chiar dacă este pus branşamentul în poartă“, a spus o reprezentantă a firmei contractoare Călin Service SRL, ignorând absurdul situaţiei care putea deveni periculoasă pentru un cartier întreg.

Cu toate acestea, după câteva zile s-au răzgândit şi au revenit la locul faptei, ca să îndrepte greşeala. Pentru proprietari era puţin cam târziu: schimbaseră deja poarta, ca să aibă loc să intre în curte. „M-a costat milioane de lei vechi, acum aştept din nou să vină să facă racordarea la reţeaua de gaze. Am aprobarea de la primărie, urmează o altă aşteptare în care sper să nu mai vină cu altă soluţie trăsnită“, a spus proprietara casei.

Dorel a pus branşament de gaze în poarta casei de la Constanţa Sursa foto Violeta Baltă

Pe aceeaşi temă: 

„Dorel“ a distrus tiroliana de pe plaja Modern. Instalaţia va fi refăcută până la vară

Dorel loveşte din nou! Muncitorii au scăpat un copac peste acoperişul unei case! VIDEO

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite