De astăzi, control zilnic la rovinietă! Ocoliți varianta Constanței!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De luni, 19 septembrie, până duminică, 25 septembrie, deținerea rovinietei va fi verificată la autovehiculele ce se deplasează pe drumurile naţionale din ţară. Șoferii fără rovinietă sunt pasibili de amendă între 250 şi 500 de lei.

Controlul va fi făcut zilnic pe reţeaua de drumuri naţionale. Acţiunea este organizată de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, în parteneriat cu Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Constănţenii care nu şi-au plătit rovinieta trebuie să ştie că nu vor mai putea circula în afara oraşului, nici măcar pe arterele ce duc spre supermarketuri (Real, Baumax, Metro, Carrefour) sau spre târgul de fructe şi legume - atrag atenția agenții Poliției Rutiere Constanța.
Practic, pe şoseaua de variantă a oraşului, de la intersecţia Bulevardelor Tomis şi Aurel Vlaicu până la varianta spre Ovidiu, şoferii fără rovinietă sunt pasibili de amendă între 250 şi 500 de lei.

Rovinieta costă pentru autoturisme: 3 euro - pentru 7 zile, 7 euro – pentru 30 de zile, 13 euro pentru 90 de zile şi 28 de euro pentru 12 luni.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite