Daniel George Papari, fost director ABADL, trimis în judecată. Ar fi luat mită pentru închirierea unei plaje

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Plajă - foto Călin Gavrilaş
Plajă - foto Călin Gavrilaş

Faptele de care este acuzat fostul director al Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral (ABADL) au fost săvârşite în anul 2016.

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Constanţa au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului Daniel George Papari, la data faptei director al Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral (A.B.A.D.L.).

Papri este acuzat de săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

„În perioada februarie - aprilie 2016, inculpatul Papari George Daniel, în calitatea meţionată mai sus, ar fi pretins de la un om de afaceri (martor în cauză) şi ar fi acceptat promisiunea acestuia de a încheia un contract de asociere sau închiriere cu una dintre firmele unei persoane (prieten de-al inculpatului), demersul având ca scop câştigarea, de către aceasta din urmă, a unei licitaţii care privea închirierea unui sector de plajă.

În acelaşi context, inculpatul s-ar fi angajat faţă de martor ca, în virtutea atribuţiilor sale de serviciu, să dispună constituirea unui nou sector de plajă (anterior utilizat de către A.B.A.D.L. ca şi culoar pentru a asigura accesul utilajelor pe plajă), scoaterea la licitaţie şi obţinerea acestuia de către omul de afaceri”, spun procurorii DNA Constanţa.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunal Constanţa.


Citeşte şi:

Directorul din Ministerul Transporturilor, acuzat că a luat mită, a fost arestat preventiv

Secţie de votare deschisă pentru cetăţenii din Republica Moldova în municipiul Constanţa

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite