Costineşti s-a animat. Tinerii se distrează! Cei mai curajoşi au făcut o baie în mare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu toate că încă mai erau de sosit în staţiunile de pe litoral, tinerii care au ales să-şi petreacă 1 Mai în Staţiunea Tineretului nu prea au avut chef de distracţie.

UPDATE Astăzi, Costineştiul s-a umplut de tineri, care se bucură de mica vacanţă pe litoral. Tinerii dansează pe plajă, după care se retrag la terase pentru a savura o băutură răcoritoare sau alcoolică. Cei mai temerari au facut o baie în mare.  

Aseară, mijloacele de distracţie erau limitate. Au ales să se plimbe pe plajă sau să stea de vorbă pe nisip. Puţinele terase deschise pentru acest sfârşit de săptămână au fost aproape goale aseară. Tinerii şi-au petrecut seara pe plajă. „Vom rămâne în Costineşti. Am auzit că va fi distracţie mare în Vamă, dar preferăm să rămânem aici“, a spus Maria, din Buzău. Tânăra contempla apusul, împreună cu prietenii, pe podul de peste canalul din dreptul Obeliscului.

Dă CLICK pe imagini pentru GALRIE FOTO:



Şi Cristi din Bucureşti, deşi pus pe distracţie şi puţin ameţit, spune că pentru el este suficient să stea pe terasa de la vilă. Preferă Costineştiul că este liniştit, decât nebuniei din Vama Veche.

image
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite