Copilul surdo-mut care dispăruse de acasă a fost găsit într-un canal de irigaţii dezafectat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Micuţul a fost găsit în viaţă
Micuţul a fost găsit în viaţă

Minorul a fost găsit pe 5 februarie, la ora 10.30, la mai puţin de 15 ore de la sesizarea dispariţiei, într-un canal de irigaţii dezafectat. Micuţul a fost căutat cu elicopterul şi cu câini specializaţi.

Andrei Ştefan Arcăleanu, de 6 ani, a fost depistat din elicopterul MAI şi preluat apoi de ambulanţă, fiind transportat la spital pentru efectuarea de investigaţii medicale.

Activităţile de căutare au fost declanşate încă din seara zilei de 4 februarie, imediat după sesizare şi la acestea au participat peste 150 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră, cadre MAPN, autorităţi locale, voluntari ai unor firme de pază şi localnici. Aria de căutare s-a întins pe aproximativ 30 km pătraţi.

Micuţul a fost căutat şi de un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie al MAI, la bord, alături de pilot şi copilot aflându-se şi un poliţist din cadrul PP Horia, care a furnizat date colegilor de la sol pentru a-i direcţiona.

Câinii de serviciu specializaţi pentru căutarea urmelor de miros uman, din cadrul IPJ Constanţa, au condus echipele de căutare, în zona respectivă, situată la aproximativ 6-7 km de sat, într-o zonă cu stuf dintr-un canal de irigaţii dezafectat, între localităţile Şiriu şi Saraiu.

Băiatul a fost depistat din elicopterul MAI şi preluat apoi de ambulanţă, fiind transportat la spital pentru efectuarea de investigaţii medicale.

Vă mai recomandăm:

Copil surdo-mut dispărut în satul constănţean Şiriu. Zeci de poliţişti şi jandarmi participă la operaţiunile de căutare

Răpit de tată şi dus în Italia. Povestea băieţelului dispărut de la Moşneni


 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite