Copilele fugite de acasă, depistate de fotoreporterul Adevărul de Seară Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fetele de 11, respectiv 13 ani, au fost depistate pe plaja Modern de fotoreporterul Adevărul de Seară, Florin Gheorghe. Poliţia a fost anunţată, iar echipajele au pornit căutările. Cele două au fost găsite câteva ore mai târziu, de un echipaj al Poliţiei, în zona Casei de Cultură. 

Colegul nostru Florin a fost cel care a oferit primul indiciu oamenilor legii cu privire la locul unde se aflau minorele dispărute. „Mă plimbam cu bicicleta pe digul care merge spre mare de la plaja Modern. Au trecut pe lângă mine şi mi s-au părut cunoscute. M-am întors, am mers mai departe şi le-am studiat. Am recunoscut-o pe cea mai mare. M-am oprit în faţa lor şi le-am întrebat: «Voi aveţi idee că mamele voastre plâng după voi? De ce nu vă întoarceţi acasă?»“, povesteşte Florin. Spune că fetele erau destul de bulversate când au constatat că au fost recunoscute. Au bâiguit ceva că se întorc imediat acasă şi au fugit pe scările care duc spre esplanadă.

image

Florin Gheorghe, fotoreporter Adevărul de Seară Constanţa

Copilele au plecat de acasă în urmă cu patru zile, pentru a se întâlni cu nişte băieți de vârsta lor pe care îi cunoscuseră pe site-ul de socializare Facebook.

PERICOL Internetul, boală grea. 5 ieşeni ajung zilnic la psiholog din cauza calculatorului (VIDEO)

Deşi fuseseră văzute în mai multe zone din Constanţa şi oamenii au sunat imediat la 112, fetele au reuşit să fugă de fiecare dată.

Copile de 11 și 13 ani, dispărute de-acasă după ce şi-au găsit iubiţi pe Facebook

În jurul orei 1.00, copilele au fost văzute din nou. De această dată, nu au mai reuşit să se facă nevăzute. Au refuzat însă să stea de vorbă cu oamenii în uniformă. Familiile celor două fete au fost anunţate şi au venit într-un suflet.

Au fugit după băieţi cunoscuţi pe Facebook


„Tinerele au fost predate familiilor. Urmează să discutăm cu ele, să stabilim ce s-a întâmplat cu exactitate“, a declarat Aurelian Ispir, comandantul Secţiei 5 de Poliţie.

image
Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite