Contrabandă cu ţigări la bordul unei nave în Portul Constanţa

0
0
Contrabandă ţigări FOTO Poliţia de Frontieră
Contrabandă ţigări FOTO Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa împreună cu lucrătorii vamali au depistat, în urma controlului asupra unei nave sub pavilion Malta, 7.370 pachete de ţigări nedeclarate. La acţiune a participat si câinele de serviciu  Pobaya, specializat în detectarea produselor de tutun.

La 26.03.2021, acţionând în baza unor informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Grup Nave Constanta, în cooperare cu lucrătorii vamali din cadrul  Biroul vamal Constanta, au efectuat un supracontrol, asupra unei nave sub pavilion Malta, intrată în portul Constanta din directia Turcia (Mersin), avand la bord un echipaj de 18 marinari români, 

În urma controlului amănunţit, la care a participat şi câinele de serviciu pentru detectarea tutunului Pobaya, au fost găsite, ascunse şi nedeclarate, într-o încăpere adiacentă magaziilor, 7370 de pachete de ţigarete, diferite mărci, ambalate în saci de plastic. Comandantul navei a declarat că ţigările aparţin membrilor de echipaj.

Bunurile, în valoare de aproximativ 147.400 lei,  au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite