Focuri de armă pentru prinderea unor contrabandişti. Şase reţinuţi şi o persoană la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii de frontieră au capturat 16.500 pachete cu ţigări în valoare de peste 193.000 lei. SURSA foto: Poliţia de Frontieră
Poliţiştii de frontieră au capturat 16.500 pachete cu ţigări în valoare de peste 193.000 lei. SURSA foto: Poliţia de Frontieră

Urmărire ca în filme în Maramureş. Un şofer care făcea trafic cu ţigări a fost rănit de către poliţişti după ce a încercat să fugă la semnalele forţelor de ordine, iar alte şase persoane au fost reţinute

Seara trecută un incident major a avut loc chiar în municipiul Baia Mare. Poliţiştii de Frontieră Sarasău au declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de competenţă a sectorului, în apropiere de Barajul Firiza.

În timpul acţiunii, forţele de ordine au observat două autoturisme de teren care staţionau pe un drum forestier, moment în care s-au deplasat spre acestea pentru a-i legitima pe şoferi. Observând că poliţiştii de frontieră se apropie, cei doi şoferi au demarat în trombă spre ei cu intenţia de a-i lovi, iar forţele de ordine i-au somat pentru a opri.

Cei doi şoferi nu au încetinit, motiv pentru care poliţiştii au executat 19 focuri de armă în plan vertical şi spre pneurile maşinilor de teren. După circa 600 de metri poliţiştii au găsit cele două autovehicule pe marginea drumului, iar unul dintre şoferi încă se afla în maşină, rănit în zona coapsei. 

După ce au solicitat o ambulanţă la faţa locului, poliţiştii de frontieră au indisponibilizat şi cel de-al doilea autovehicul în care se aflau două persoane, iar după ce au cercetat zona aceştia au găsit şi un microbuz încărcat cu baxuri de ţigări, în care se mai aflau alte două persoane. Cantitatea de ţigări confiscată a fost de 16.500 de pachete de ţigări de provenienţă Duty-Free, în valoare de peste 193.000 lei. 

”În momentul de faţa cercetările sunt în desfăşurare sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei”, au transmis reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Focuri de armă pentru prinderea unor contrabandişti, la Botoşani. Maşina lor era burduşită cu ţigări VIDEO

Captură importantă de ţigări de contrabandă făcută de poliţiştii de frontieră între Satu Mare şi Carei

Baia Mare


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri