Constănțeanca Sabrina Voinea, revelația Cupei Mondiale de la Doha. A cucerit două medalii de aur la gimnastică

0
Publicat:

Constănțeanca Sabrina Voinea (15 ani) a debutat cu dreptul la seniori la Cupa Mondială de la Doha. Antrenată de mama sa, Camelia Voinea, Sabrina a câștigat competiția la bârnă și la sol.

Sabrina Voinea FOTO: Federația Română de Gimnastică
Sabrina Voinea FOTO: Federația Română de Gimnastică

„La 15 ani, Sabrina Voinea este revelația Cupei Mondiale de la Doha. Campioana europeană de junioare a dublat aurul la bârnă cu medalia de aur la sol. Cea mai mare dificultate (5.7), al doilea punctaj la execuţie (7.900) şi un total,13.600 cu care a Sabrina a câștigat detașat ultima finala a gimnastelor la cea de-a 15-a ediţie a concursului din Qatar”, transmite Federația Română de Gimnastică. 

Sabrina, care este antrenată la lotul naţional de la București de Camelia Voinea și Cristi Moldovan, face parte din programul “Ţară, ţară, vrem campioane!”, coordonat de Mariana Bitang și de Octavian Bellu și finanțat de OMV Petrom.

Gimnaștii români revin în țară duminică, 5 martie ora 13, cu Qatar Airways QR 221.  

Gimnaştii români, au început sezonul competiţional cu întrecerea din Qatar, fiind însoţiţi de antrenorii Camelia Voinea, Marius Berbecar si Gerard Speerstra.

Sabrina Maneca Voinea a concurat la toate cele patru aparate, Andrei Muntean - la sol şi paralele, Răzvan Marc - la sol, cal, inele şi bară şi Roland Modoianu - la cal, inele şi bară.

La cea de-a 15 ediţie a cupei mondiale de la Doha au confirmat participarea 154 de gimnaşti.  

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite