Constanţa: Reţinuţi pentru ultraj la poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru persoane din Mihail Kogălniceanu au fost reţinute astăzi sub învinuirea de ultraj adus unui poliţist. Oamenii legii îl caută şi pe cel de-al cincilea participant la scandal care a dispărut de la domiciliu.

Cei cinci sunt învinuiţi că i-au împiedicat pe poliţişti să reţină un bărbat care a condus fără permis şi s-a răstunat cu maşina, Incidentul s-a produs în data de 10 aprilie  în Mihail Kogălniceanu. Un agent de Poliţie aflat în misiune a remarcat că Ion Cristea (42 de ani) se afla la volanul unui BMW. Cum poliţistul ştia că localnicul nu are permis de conducere l-a urmărit pe parcursul a mai mulţi kilometri timp în care îl soma prin semnale acustice şi luminoase să tragă pe dreapta. În loc de asta, Cristea a apăsat şi mai tare pedala de acceleraţie.

La un moment dat şoferul a scăpat maşina de sub control. Bolidul s-a răsturnat pe şosea şi s-a oprit în gardul unui imobil pe care l-a dărâmat. Cum accidentul s-a produs în centrul comunei rudele celor din maşină au aflat imediat şi s-au strâns să facă scandal. Poliţiştii au fost înjuraţi şi ameninţaţi şi au chemat în ajutor trupele DIAS. Profitând de scandal şoferul a reuşit să scape cu fuga în timp ce poliţiştii erau asaltaţi de scandalagii.

Agresorii au fost identificaţi drept Mihalache Bănică, Leonard Bănică, Florin Bonea, Cristian Vişan şi Vasile Bănică.  Patru dintre ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi ultraj contra bunelor moravuri. Singurul care a scăpat este Leonard Bănică care a dispărut de acasă şi este căutat acum de poliţişti.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite