Constanţa: Înjunghiat şi călcat cu maşina pentru o datorie neplătită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reglare cu conturi într-un sat din judeţul Constanţa: un bărbat a fost bătut crunt de câţiva necunoscuţi care l-au dat jos din căruţă şi apoi au trecut cu maşina peste el.

Marian Cojocaru (42 de ani) din Plopeni a ajuns în stare critică la spital, după ce a fost bătut, înjunghiat şi apoi călcat cu maşina de persoane rămase neidentificate încă. Ieri, bărbatul se întorcea de la târgul oborul organizat în fiecare duminică la marginea satului.

Pe drumul spre casă, căruţa în care se afla Cojocaru a fost lovită de o maşină. După ce s-au asigurat că atelajul a fost oprit, persoanele aflate în autoturism au coborât şi l-au luat la bătaie pe căruţaş, apoi l-au înjunghiat.

Săteanul din Plopeni a fost apoi călcat cu maşina. Se pare că bărbatul avea de achitat o datorie mai veche, iar pentru că nu şi-a respectat obligaţia, a fost pedepsit.

Poliţiştii încearcă să dea de urma autorilor care l-au lăsat aproape mort pe căruţaş. El este internat în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Vom reveni cu detalii!

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite