Constanța: „În două săptămâni facem plajă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii s-au aventurat în mare
Tinerii s-au aventurat în mare

Oamenii s-au săturat de frig, iar la primele semne de încălzire au ieşit la plimbare pe malul mării.

Temperatura de 15 grade Celsius, pe care o indicau termometrele sâmbătă la amiază, i-a scos ieri pe constănţeni din case. Plaja s-a umplut de lume care a ieşit la plimbare pe plajă.

Constănţeni de toate vârstele au profitat de soare şi de lipsa vântului pentru o plimbare pe malul mării. Copii, părinţi, bunici, tineri îndrăgostiţi sau stăpâni de animale de companie - toţi au măsurat plaja din staţiunea Mamaia în lung şi în lat. Atracţia principală a fost apa, dar numai cât şi-au vârât mâna în marea liniştită. Concluzia a fost unanimă: rece!

George din Constanţa şi Daniela din Bucureşti sunt doi îndrăgostiţi care s-au refugiat în liniştea de la malul mării. S-au aşezat pe o părtură, la umbră pentru discutau. „Este foarte plăcut afară. Cred că de acum vine vara“, a spus Daniela, ceva mai îndrăzneaţă decât partenerul ei.

Constănțenii au luat cu asalt plaja din Mamaia

De la cumpărături, pe nisip

Frumuseţea vremii i-a atras şi pe locuitorii din oraşele vecine. Familia Cutnic din Năvodari a venit de dimineaţă la Constanţa pentru câteva cumpărături şi au profitat de soare pentru o plimbare pe plaja din staţiunea Mamaia.

„Am făcut ceva cumpărături şi este atât de frumos că nu am putut să refuzăm o plimbare. Am scos şi căţeluşa la plimbare“, spune Manda Cutnic, care cu greu reuşea să o potolească pe zburdalnica Bibi. „Noi vrem să vină primăvara. Încă este rece, dar până la Paşte se va mai încălzi şi sigur vor veni mulţi turişti“, spune Manda Cutnic.

Familia Avram din Constanţa este ceva mai consecventă. Fie frig, fie cald, se plimbă de la hotel Parc la Cazino şi înapoi. „Noi suntem pensionari şi ne bucurăm de timpul liber după pofta inimii. În fiecare zi mergem la plimbare până la Cazino şi înapoi. Chiar şi pe viscol am ieşit la plimbare pe malul mării“, spun soţii Avram.

Citiți mai multe în  !

image
Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri