Constanţa: Georgel Ţintă este ofiţerul de marină pasionat de stand-up

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul actor are numele de scenă Geeo
Tânărul actor are numele de scenă Geeo

Numele lui de scenă este Geeo şi face parte dintr-o trupă de stand-up comedy care încearcă să se facă cunoscută publicului constănţean.

A  urcat pentru prima oară pe scenă în anul trei de facultate, iar de atunci a continuat să se perfecţioneze. Până acum, a participat la şapte spectacole, alături de alţi doi tineri comedianţi.

Îşi scrie singur glumele din spectacole şi spune că se inspiră din viaţa de zi cu zi, din întâmplările şi situaţiile de care se loveşte. I-ar plăcea ca în componenţa trupei să fie şi o fată.

Este încă la început în domeniul stand-up-ului şi spune că până acum a dat doar reprezentaţii gratuite. „Până vom ajunge la un anumit nivel, trebuie să ne facem cunoscuţi. Publicul constănţean de stand-up abia acum se diferenţiază“, spune tânărul.

Publicul decide

Crede că oricine poate deveni comediant, dacă are datele tehnice minime. „Oricine poate încerca, trebuie să-şi facă puţin curaj. Oricine ar veni şi m-ar ruga să îl ajut, îi spun să urce pe scenă şi să încerce. Apoi, vedem dacă are vreo şansă“, spune tânărul. „Tu trebuie să-ţi găseşti cuvintele potrivite, însă publicul este cel care decide“, dă asigurări tânărul.

Tânărul comediant crede că publicul constănţean de stand-up nu este încă bine diferenţiat. „Sunt încă foarte mulţi care merg la spectacolele de acest gen pentru a sta în bar şi a bea o bere. Este o mare diferenţă între ei şi cei care vin pentru că le place stand-up-ul“, spune Geeo.
Tom şi Jerry, în stand-up

Comediantul îşi aminteşte primele experienţe trăite pe scenă. Un episod amuzant a fost cel în care el îşi făcea numărul de stand-up, iar pe ecranul imens din spatele său rula un episod din Tom şi Jerry. „Am avut un spectacol într-un club contănţean. Pe lângă desenele animate care rulau pe acel ecran, am aflat că se făcea şi streaptease, în aceeaşi seară“, îşi aminteşte tânărul amuzat.

Evită să îşi scrie ideile pe hârtie şi preferă să-şi îmbunătăţească mereu stilul. „Dacă le pun pe hârtie îmi rămân în cap într-o formă fixă şi pe scenă nu mai pot improviza. Prefer să nu scriu toată gluma pe hârtie, aşa mai pot îmbunătăţi ideea iniţială“, mărturiseşte tânărul.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară de astăzi!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite