Constanţa: De mâine, Laurențiu Duță are teatru pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul de vară din Năvodari poartă de ieri numele solistului Laurențiu Duță. Primăria din oraş a investit 150.000 de lei în renovarea scenei pe care artistul s-a lansat.

Avea  16 ani, îl imita pe Michael Jackson, iar cu ajutorul tatălui, Titus Duță, a avut primul concert pe scena Teatrului din vară din Năvodari. Începuse perioada 3reiSudEst, trupă crescută în Năvodari de Titus Duță. „Vindeam bilete pe plajă cu ajutorul omului - afiș, puști care purtau pe ei cartoane imense prin care se anunțau spectacolele. Se umplea teatrul, erau câte 1.000 de spectatori care stăteau câte doi pe scaun“, povestește Titus Duță.

„La Teatrul de vară se vindeau afișe, casete, aveau loc întâlniri cu fanii din toară țara. Au urmat apoi Animal X, lansați tot aici, la Năvodari“, continuă el.
Renovat recent de Primăria Năvodari - o investiție de 150.000 de lei, Teatrul de vară are o siglă nouă, cu numele lui Laurențiu Duță, la inițiativa autorităților locale. „Este o surpriză pentru mine. Eu și acum locuiesc în Năvodari alături de familia mea, aici am și studioul de înregistrări“, spune Laurențiu.

Teatrul de vară va fi inaugurat oficial mâine seară, odată cu ediția a 8-a a Festivalului Internațional de interpretare pentru copii și tineret „Delfinul de aur“. Sâmbătă seara, Laurențiu Duță va susține un concert în cadrul fertivalului.

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite