Constanţa: Cercetaţi pentru că vroiau să vândă substanţe cu efect halucinogen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii vroiau să scape cât mai repede de marfă
Tinerii vroiau să scape cât mai repede de marfă

Cinci tineri au fost fost prinşi în flagrant de ofiţerii antidrog în momentul în care se pregăteau să vândă  830 de plicuri de mefedronă (Special Gold).

Poliţiştii Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa i-au surprins pe primii doi bărbaţi cu 520 de plicuri de mefedronă asupra lor, pentru care pretindeau suma de 12.000 de lei.

Din cercetările oamenilor legii s-a stabilit că unul dintre cei administratori ai unei societăţi comerciale din Constanţa, care avea ca obiect de activitate comercializarea de plante şi substanţe psihotrope de tip etnobotanic, nu a predat întreaga cantitate de substanţe din stocurile magazinului şi nici nu a distrus-o conform OUG nr. 6/2010.

Prafurile au băgat mulţi tineri în spital

Celor doi suspecţi li s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

Praful Special Gold a început să facă ravagii printre tinerii din judeţ. Produsele au o priză foarte mare la elevi şi studenţi, iar medicii constănţeni declară că acestea sunt extrem de dăunătoare organismului şi creează dependenţă.

Medicul şef din cadrul Unităţii de Primire a Urgenţelor, dr. Rodica Tudoran, a declarat că sunt asaltaţi săptămânal de tineri care ajung în stare gravă la spital după ce au înghiţit sau au tras pe nas diferite substanţe cu efect halucinogen.

„Avem între cinci şi zece persoane săptămânal, care vin la noi după ce înghit diferite ierburi şi prafuri de la Magazinul de Vise“, a completat medicul. 


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite