Constanţa: Campionii de snooker se reunesc la Saturn

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportivii premiaţi de Federaţia Română de Snooker vor juca după regulamentul adoptat de World Snooker Association. Sistemul de joc va fi de patru grupe a câte trei jucători, primii doi din fiecare grupă calificându-se.

Doi arbitri EBSA (European Billiards and Snooker Association) vor supraveghea respectarea regulamentului. La competiţia naţională de snooker s-au înscris 12 jucători. Printre participanţi se numără Melkonyan Babken (românul cu cel mai bun break), Denis Creţi (campion naţional la seniori în 2008), Bogdan Marchiş (locul II Man 2009), Marius Ancuţa (vicepreşedinte al Federaţiei Române de Snooker), Florentin Ciobanu (campion Cupa Aristocrat, în 2009), Cornel Dirmina (locul doi în clasamentul naţional Masters, în 2009), Cosmin Constantin (locul V la Seniori, în 2009). 

Fondul minim de premiere este de 3.200 de lei, din care se vor asigura premii pentru primele opt locuri. Jucătorul care va realiza cel mai mare break în timpul competiţiei va primi un premiu special.Calificările se joacă pe 27 noiembrie, de la ora 18.00, şi 28 noiembrie, de la ora 09.00 şi până la ora 23.00. Tururile finale se vor juca pe 29 noiembrie, începând cu ora 10.00. Sala din Saturn a mai găzduit Cupa Pot Black în luna octombrie a acestui an.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite