Constanța: Artiștii sunt invitați să cânte gratis la „Callatis“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediția din acest an a Festivalului Callatis va avea loc în perioada 12 – 15 august. Sunt doar trei zile de festival spre deosebire de 7 – 8 zile și nopți de manifestări și concerte cu care eram obișnuiți. Regizorul Cornel Diaconu, cel care deține licența festivalului, mută concursul Miss Diaspora la Hotel Paradiso.

Din lipsa fondurilor, Primăria Mangalia a făcut apel la artiștii români să participe la Festivalul Callatis fără a li se plăti un onorariu.  Imaginea celei de-a XII-a ediţii a festivalului va fi artista Luminiţa Anghel, în calitate de director artistic, iar primul artist care a răspuns invitației primăriei a fost Mihai Trăistariu.

Regizorul Cornel Diaconu, care deține licența de organizare a festivalului, prin Aldaco Film, a declarat că Simpozionul românilor de pretutindeni și Concursul Miss Diaspora – embleme ale Festivalului Callatis, vor fi organizate la Hotel Paradiso. „Aceste acțiuni merg mai departe, deja s-au stabilit finalistele de la Miss Diaspora care vor sosi la Mangalia la începutul lunii august“, spune Cornel Diaconu.

Festivalul Callatis este singurul festival din ţară înregistrat la FIDOC (Federaţia Internaţională a Festivalurilor), care a primit premii de onoare de la Asociaţia Profesioniştilor din Televiziune. Nota specifică a acestui festival este dată de scena-scoică plutitoare, situată în Portul Turistic Mangalia.

Transport gratuit Constanța – Mamaia la concertul Mika

Constanţa: Au mai rămas 10 zile până la Liberty Parade 2010

LITORAL 2010 - Citiți aici cele mai noi știri de pe litoral

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite