Constanţa: A început a doua ediţie a programului turistic „Hai la Băi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Programul se desfăşoară în perioada 15 iunie - 15 septembrie
Programul se desfăşoară în perioada 15 iunie - 15 septembrie

Turiştii români sunt aşteptaţi la băi, atât pentru recreere, cât  şi pentru tratamente balneare. Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR) şi Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism, lansează a doua ediţie a programului „Hai la băi!“.

Invitaţia este adresată tuturor turiştilor români, pentru a alege staţiunile balneare româneşti pentru vacanţele de sănătate şi de relaxare - în perioada sezonului de vârf,  la cele mai atractive tarife. „Programul îşi propune o mai bună valorificare a capacităţilor de cazare şi tratament în lunile iulie-august. Programul cuprinde pachete de servicii de cazare, masă şi tratament în hoteluri de 2 şi 3 stele. Doritorii pot multiplica numărul pachetelor, după dorinţă sau necesitate. Tarifele includ şi comisionul pentru agenţiile vânzătoare“, a declarat Nicu Rădulescu, preşedinte OPTBR.

Tariful pentru un pachet de 6 zile de cazare (6 nopţi) cu pensiune completă, minimum 5 zile de tratament (2 proceduri/zi) şi o consultaţie medicală la sosire este: 575 de lei de persoană, în cameră dublă, pentru hotel de 2 stele şi 690 de lei la un hotel de 3 stele.

Programul îi încurajează şi pe părinţi să să-şi petreacă vacanţele pentru refacerea sănătăţii în staţiunile balneare româneşti, acordând gratuitate la cazare copiilor până în 12 ani, cazaţi în camera părinţilor.

Programul este valabil în perioada 15 iunie - 15 septembrie.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite