Constanţa: A dat un caiac pe un măgar şi a pornit în lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ineditul schimb a fost făcut de un cetăţean german hotărât să ajungă cu orice preţ în Algeria, ţara de origine a mamei sale. Bărbatul călătoreşte de peste un an.

Neamţul a pornit în călătorie din ţara sa de origine, cu un caiac. Timp de un an, bărbatul a călătorit prin toată lumea, cu un singur gând: să ajungă în Algeria, ţara în care s-a născut mama sa.

Când a rămas fără resurse financiare, călătorul a făcut popasuri şi a muncit pentru a câştiga banii necesari pentru a-şi continua aventura.

Din cauza inundaţiilor din primăvară, neamţul a fost nevoit să renunţe la ambarcaţiunea cu care se deplasa pe Dunăre. A schimbat-o pentru un măgar, în localitate Sinoe şi şi-a continuat aventura.

Ieri, bărbatul a fost văzut pe faleza din localitatea Eforie Nord. Un turist l-a dus la hotelul „Maryland“ din staţiune, unde a primit o noapte de cazare gratuită. 

„Turistul are o poveste incredibilă: a plecat din Germania şi vrea să ajungă în Algeria, ţara de origine a mamei sale. Călătoreşte de mai bine de un an“, a declarat managerul hotelului pentru „Adevărul de Seară“ Constanţa.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite