Concert extraordinar Nicu Alifantis, la Doors. Radu Mazăre, printre spectatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicu Alifantis, pe scena clubului Doors din Constanţa
Nicu Alifantis, pe scena clubului Doors din Constanţa

Nicu Alifantis, cântăreţul delicatelor iubiri, a susţinut vineri seara un recital extraordinar la clubul Doors din Constanţa. Muzicianul a purtat o pălărie cu boruri largi pe care a ridicat-o în repetate rânduri, salutându-şi publicul cu plecăciuni.

Alifantis a cântat toate melodiile sale cunoscute care l-au înscris definitiv în galeria celor mai iubiţi compozitori şi interpreţi. „Ce bine că eşti“, „Întâmplare simplă“, „Umbra“, „Aproape linişte“, „Emoţie de toamnă“, „Inscripţie pe un inel“, „Ploaie în luna lui Marte“, „Romanţă“, „Balada blondelor iubiri“, „Poştalionul“ sau „Balada dromaderelor“ au fost cântate împreună cu publicul care ştia pe de rost toate versurile şi mai ales refrenele.


Nicu Alifantis, la repetiţia de la Doors

„Vă mulţumesc pentru această seară“, a spus artistul încântat şi impresionat de primirea constănţenilor care l-au aplaudat minute în şir. Clubul Doors a fost arhiplin, iar lumea a stat în picioare ca să asiste la spectacol. În sală s-a aflat şi primarul Constanţei, pe care Nicu Alifantis l-a menţionat de pe scenă: „Aici este şi prietenul meu Radu, Radu Mazăre, pe care îl salut“. Câteva aplauze răzleţe venite din anturajul primarului nu au acoperit huiduielile unor spectatori pe care prezenţa edilului-şef nu i-a onorat.

Concertul s-a încheiat cu „Piaţa Romană nr. 9“ şi „Decembre“, două dintre cele mai cunoscute hituri ale muzicianului. El a fost asaltat apoi de fani, care i-au cerut autografe pe albumele sale.


Primarul a păstrat ţinuta şi gaşca de tineri revoluţionari PSD


Petrecerea a continuat în Doors, cu Nicu Alifantis invitat de onoare la masa lui Mazăre, care era înconjurat de gaşca de tineret de la PSD Constanţa. În contrast cu eleganţa artistului, primarul era costumat în Che Guevara, cu haine kaki şi beretă ciclamen, cu care participase la transmisia în direct la RTV, cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Nicu Alifantis
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite