Coloană de maşini pe DN39, între Eforie Sud şi Eforie Nord, dar şi în zona Tuzla

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O coloană de maşini s-a format, vineri, pe DN 39, între Eforie Sud şi Eforie Nord, dar şi în zona Tuzla, pânâ la intersecţia cu sensul giratoriu, cel mai probabil pentru că mulţi turişti pleacă de pe litoral din cauza vremii nefavorabile, anunţă Infotrafic, precizând că în aceste condiţii este posibil să apară probleme în trafic pe Autostrada Soarelui, la staţia de taxare de la Feteşti.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, vineri, în jurul orei 13.00,  în judeţul Constanţa, din cauza ploii, dar şi a numărului mare de autovehicule, se circulă în coloană pe DN39, între Eforie-Sud şi Eforie-Nord.

“În Eforie-Nord, banda cu circulaţie reversibilă este deschisă pentru sensul de mers către Constanţa. Se rulează în coloană şi în zona Tuzla, până în intersecţia cu sens giratoriu, deoarece foarte mulţi turişti pleacă de pe litoral, probabil din cauza vremii nefavorabile. În aceste condiţii (ploaie şi aglomeraţie), este posibil să apară probleme de trafic şi pe autostrada A2, la staţia de taxare de la Feteşti (mai ales dacă foarte mulţi automobilişti vor opta pentru plata pe loc a tarifului de trecere)”, precizează Infotrafic.

Pentru evitarea aglomeraţiei, poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să traverseze Dunărea la Giurgeni – Vadu Oii, urmând ruta DN2A Constanţa – Hârşova – Slobozia – Urziceni, DN2 Urziceni – Bucureşti. O altă rută ocolitoare este DN3 Constanţa – Ostrov – traversare cu bacul – Călăraşi – Bucureşti.

De asemenea, dinspre Constanţa către Bucureşti se poate circula şi pe ruta DN3 Constanţa – Murfatlar – DN22C Murfatlar – Cernavodă – A2 Cernavodă – Feteşti – DN3A Feteşti – Lehliu-Gară – DN3 Lehliu-Gară – Bucureşti (cu precizarea că această rută include un segment aglomerat din A2, anume Cernavodă – Feteşti). 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Constanţa, începând cu ora 9.00, din cauza vântului puternic, au fost suspendate manevrele fluviale în porturile Constanţa-Nord şi Constanţa-Sud, iar în portul Midia cele maritime.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite