Cluburi şi terase din Mamaia, amendate pentru nerespectarea distanţei între clienţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au verificat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, modul în care se respectă măsurile de prevenire a infectării cu SARS-CoV-2 în mai multe cluburi şi terase din staţiunea Mamaia.

În noaptea de 25/26 iulie (sâmbătă spre duminică) poliţişti din cadrul Serviciului Ordine Publică  al I.P.J. Constanţa, împreună cu poliţiştii staţiunii Mamaia, au acţionat în zona cluburilor şi teraselor din zona Summerland a staţiunii Mamaia, pentru verificarea respectării normelor legale impuse pe perioada stării de alertă, în ceea ce priveşte prevenirea şi limitarea infectării cu virusul SARS-CoV-2.

În urma verificărilor, două cluburi şi două terase au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare totală de 21.000 de lei. Poliţiştii au aplicat sancţiunea pentru neluarea măsurilor privind respectarea normelor de protecţie sanitară şi neasigurarea distanţării fizice între clienţi.

„Poliţiştii îi sfătuiesc pe operatorii economici să nu încurajeze comportamentul turiştilor care, din dorinţa de a se distra, uită să respecte măsurile de distanţare fizică.

Reamintim turiştilor că au datoria de a conştientiza riscul la care se expun pe ei înşişi, dar şi pe cei din jur, prin nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară şi a normele de protecţie împotriva răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus”, transmite IPJ Constanţa.

Citeşte şi:

Omul de radio Călin Gheorghe a murit în locul său preferat, pe plaja din Corbu. „Acolo i-ar fi plăcut să îmbătrânească“

Scandal în parcarea unui club din Mamaia. Protagoniştii, în stare de ebrietate

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite