Ciprian Marica a cumpărat brandul FC Farul Constanţa. Ce spune fostul internaţional despre clubul de la malul mării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sigla FC Farul Constanta
Sigla FC Farul Constanta

Fostul internaţional a achiziţionat marţi, 3 iulie, brandul FC Farul Constanţa în cadrul unei licitaţii publice cu strigare organizată de lichidatorul judiciar al clubului de la malul mării.

Fostul jucător al echipei Dinamo Bucureşti a cumpărat brandul FC Farul Constanţa cu suma de 41.330 de euro, în cadrul unei licitaţii cu strigare care s-a ţinut marţi, 3 iulie. Astfel, fotbalistul a devenit proprietarul siglei, palmaresului şi culorilor clubului Farul.

Oferta depusă de Ciprian Marica, prin intermediul unui avocat, a fost considerată cea mai serioasă de către lichidatorul judiciar al clubului sportiv.

Marica trebuie ca în 30 de zile să plătească suma licitată pentru a intra în proprietatea brandului FC Farul Constanţa.

„De ce Farul? Tocmai pentru că în copilărie, în adolescenţă, aşa am crescut, cu Farul un punct de referinţă în fotbalul românesc. Pentru că oraşul Constanţa a devenit a doua mea casă. Pentru că aici, pe stadionul Farul, am trăit momente extraordinare la echipa naţională. Pentru că am iubit să joc aici, am trăit sentimente unice transmise de tribuna plină până la refuz la meciurile României. Pentru că fotbalul nostru are nevoie de un punct de echilibru în această zonă, iar oraşul Constanţa, judeţul Constanţa, Dobrogea toată, au forţa necesară să facă Farul să strălucească şi merită să retrăiască momentele de magie pe care le-au trăit părinţii, bunicii.

Pentru că timpul trece şi cresc copiii care nu au apucat să vadă cu ochii lor un meci al celor despre care le povesteau adulţii. Timpul devine un duşman dacă nu acţionăm. E momentul să fie redat fotbalului românesc un simbol şi să fie luat drept model şi de alte oraşe mari!”, a scris Ciprian Marica pe pagina sa de Facebook.

Pe aceeaşi temă:

Cine este unul dintre poliţiştii de la Brigada Autostrăzi reţinut pentru mită. A jucat fotbal la Farul Constanţa


 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite