Cine reprezintă Constanţa în Guvernul Ponta 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noul Guvern îşi va începe activitatea FOTO Adevărul
Noul Guvern îşi va începe activitatea FOTO Adevărul

Constanţa a rămas cu un singur ministru în noul Executiv, iar ministerele care interesau PSD Constanţa sunt conduse de un liberal din Iaşi şi de o conservatoare din Timiş.

Guvernul Ponta 2 şi-a desemnat componenţa, astfel că au fost făcute cunoscute numele politicienilor care vor deţine portofoliile de la ministere.

Astfel, ministrul Transporturilor a fost numit liberalul ieşean Relu Fenechiu, iar ministrul Turismului este conservatoarea timişeană Maria Grapini.

Liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, declarase că echipa sa doreşte să-şi păstreze cei doi secretari de stat din ministerele Transporturilor şi Turismului.

Secretarul de stat de la Transporturi Valentin Preda beneficiază în continuare de sprijinul PSD Constanţa, în timp ce secretarul de stat de la Turism Cristian Bărhălescu va fi înlocuit, la propunerea PSD Constanţa, de Mirela Matichescu.

Constanţa şi-a păstrat un singur ministru în noul guvern. Acesta este ministrul de Externe Titus Corlăţean, social-democratul din Medgidia.

Celălalt ministru constănţean, liberalul Puiu Haşotti, a renunţat la mandatul de la Cultură, declarând că vrea să se întoarcă la statutul de senator şi lider al grupului PNL din Senat.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite