Bandă de hoţi din hoteluri, prinsă de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Descindere pentru capturarea hoţilor FOTO Adevărul
Descindere pentru capturarea hoţilor FOTO Adevărul

Reţeaua a comis 12 spargeri în Eforie şi în localităţile din jur, furând obiecte de 49.000 lei. Din prejudiciu nu a mai fost recuperat decât 30%.

Cinci percheziţii domiciliare au fost efectuate miercuri în Eforie, Constanţa, Topraisar şi Ovidiu, unde locuiesc 6 bărbaţi suspectaţi de comiterea, în perioada decembrie 2012 – februarie 2013, a 12 furturi din locuinţe şi unităţi de cazare, amplasate pe raza staţiunii Eforie şi a localităţilor limitrofe.

Cu sprijinul criminaliştilor, al luptătorilor de la Serviciul de Acţiuni Speciale şi al jandarmilor, poliţiştii au capturat suspecţii. Florin M. (35 ani), Laurenţiu V. (39 ani), Chiresi A. (50 ani), Iusein A. (22 ani), F.T. A. (17 ani) şi Gabriel H. (39 ani) au fost duşi la poliţie.

În urma descinderilor au fost găsite mai multe bunuri suspectate a proveni din comiterea furturilor (televizoare, laptopuri, sistem audio, centrală pentru încălzire locuinţă, bunuri electo-casnice, articole de îmbrăcăminte).

Prejudiciul cauzat a fost estimat la 49.000 lei, din care s-a recuperat aproximativ 30%.

Suspecţii vor fi prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propunerea de arestare preventivă, pentru furt calificat.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite