Un tânăr înarmat care avea asupra lui şi droguri a fost prins de poliţişti în faţa unui liceu din Snagov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un tânăr care avea asupra sa un cuţit şi droguri a fost prins de poliţişti în faţa unui liceu    FOTO Adevărul
Un tânăr care avea asupra sa un cuţit şi droguri a fost prins de poliţişti în faţa unui liceu    FOTO Adevărul

Un tânăr înarmat a fost prins de poliţişti în faţa unui liceu din Snagov. Acesta se afla într-o maşină şi avea asupra sa un cuţit cu o lamă de 17 cm şi două recipiente metalice în care se aflau droguri. Băiatul a fost dus la sediul Poliţiei din Snagov, unde i s-a întocmit dosar penal. Cercetările au fost preluate de specialiştii de la Crimă Organizată.

Poliţiştii din Ilfov se aflau în faţa liceului „Mihail Kogălniceanu“ în misiuni de patrulare. La un moment dat, aceştia au văzut un tânăr aflat într-o maşină şi au mers la el pentru a-l legitima.

„Tânărul de 23 de ani, se afla la volanul maşinii sale. Poliţiştii l-au legitimat, iar el a spus că aşteaptă o fată. Din felul în care vorbea, oamenii legii şi-au dat seama că ceva este în neregulă. Aceştia i-au făcut un control corporal şi au găsit asupra lui un cuţit şi două cutiuţe metalice în care se erau  substanţe stupefiante“, au precizat oficiali din cadrul Poliţiei Ilfov.

Poliţiştii au mai găsit şi un cântar electronic, folosit pentru porţionarea drogurilor.

Tânărul a fost dus la sediul Poliţiei din Snagov pentru audieri şi s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de port ilegal de armă albă şi deţinere de droguri de risc.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite