Avertizarea de cod galben expiră la ora 20 a zilei de sâmbătă, 26 ianuarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Drumurile, patrulate de utilaje de deszăpezire FOTO Adevărul
Drumurile, patrulate de utilaje de deszăpezire FOTO Adevărul

În prima parte a zilei de sâmbătă, 26 ianuarie, ninge în sud-estul ţării, iar vântul va depăşi la rafală 50 kilometri la oră, viscolind ninsoarea.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis avertizarea de cod galben pentru sud-estul ţării. Atenţionarea a început din dimineaţa de sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 4 şi a fost valabilă până la ora 14, apoi a fost prelungită până la ora 20.

Din cauza vântului puternic, porturile maritime din Constanţa şi Agigea au fost închise. În cadrul Comandamentului de Iarnă, prefectul Constanţei a declarat că speră să rezolve problema până diseară.

De asemenea, din cauza vântului puternic a fost oprită şi deplasarea convoaielor de barje pe Canalul Dunăre-Marea Neagră, prin ecluza de la Agigea către portul Constanţa Sud - fluvial. 

În prima parte a zilei de sâmbătă ninge în sudul şi sud-estul ţării, iar vântul va depăşi la rafală 40-50 km/h în Dobrogea, viscolind ninsoarea.
 

Starea carosabilului în Dobrogea - asfaltul este uscat, izolat umed
- DN 39 jud. Constanţa, parţial uscat/parţial zăpadă 1 cm
- DN 39B, 39C, 39D jud. Constanţa, parţial uscat/parţial zăpadă 1 cm
- DN 3 jud. Constanţa, parţial uscat/parţial zăpadă 1 cm

Pe drumurile din judeţul Constanţa, s-a acţionat cu 7 autoutilaje pe DN 3, DN 2A, DN 22C, DN 39 care au împrăştiat material antiderapant. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite