Au fost identificaţi agresorii ziariştilor TVR şi Neptun TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresiunea fost comisă pe plaja din Eforie
Agresiunea fost comisă pe plaja din Eforie

Bărbaţii care i-au agresat pe pe cameramanii TVR şi Neptun TV sunt Adrian S (39 de ani), Florian Daniel M. (35 de ani), Gheorghe T. (38 de ani) şi Mircea S. (26 de ani), toţi din Bucureşti. Poliţiştii au întocmit dosar penal. Agresorii sunt cercetaţi pentru ultraj contra bunelor moravuri şi turlburarea ordinii publice.

Scandalul a izbucnit pe plaja Belona din Eforie Nord în cursul zilei de miercuri, 19octombrie, când ziariştii au fost să filmeze un incendiu.

Niciunul dintre ziariştii agresaţi nu a depus până acum plângere penală împotriva agresorilor.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa cercetează şi modul de acţiune al patrulei de siguranţă publică sosită la faţa locului pentru aplanarea stării conflictuale.

„Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a dispus efectuarea de verificări interne pentru a se analiza dacă au fost respectate procedurile de intervenţie, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să se dispună măsurile legale ce se impun", anunţă biroul de presă al IPJ Constanţa.

Cum a izbucnit scandalul

Mai mulţi ziarişti care filmau un incendiu la terasa Belona din Eforie au fost agresaţi de bodyguarzi. Martorii spun că indivizii au ieşit din incinta portului turistic aparţinând lui George Copos.

Jurnaliştii au spus că terminaseră de filmat şi se pregăteau să urce pe faleză ca să mai ia nişte cadre de sus, moment în care din incinda portului au ieşit trei indivizi mătăhăloşi care i-au înjurat şi i-au ameninţat cu bătaia. Cameramanii TVR şi Neptun Tv au fost îmbrânciţi şi ameninţaţi.

Ziariştii spun că au sunat la 112 de frică ca incidentul să nu degenereze însă poliţiştii nu au intervenit prompt.

Mai citiţi şi: Jurnalişti TVR şi Neptun Tv agresaţi la portul turistic aparţinând lui Copos

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite