Atenţie la firma care vă renovează locuinţele!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) avertizează constănţenii să fie precauţi atunci când aleg o firmă pentru lucrările de termoizolare.

Proprietarii de locuinţe se pot expune riscurilor atunci când aleg să facă modificări în locuinţe, explică reprezentanţii CJPC . Izolaţiile termice sau schimbarea uşilor şi a ferestrelor pot provoca mari neplăceri clienţior neatenţi.

Comisarul a dat câteva sfaturi utile în acest sens. „ Le recomnad oamenilor să nu accepte lucrările de reabilitare sau de modernizare decât pe bază de contract, iar când fac asta să fie atenţi la clauze“, a declarat Culeţu.

Izolaţii şi termopane cu probleme

Inspectorii din cadrul CJPC Constanţa recomandă locuitorilor din oraş şi nu numai să nu plătească în avans  lucrările.

„Când solicitaţi o lucrare de izolaţie a locuinţei, vă recomand să verificaţi materialele cu care se va executa lucrarea pentru a vedea dacă mai sunt în termenul de valabilitate. Înainte de semnarea contractului solicitaţi o adresă precisă, nu vă limitaţi la un simplu număr de telefon întrucât puteţi avea surpriza de a nu vă răspunde“, a mai spus comisarul.

Uşile şi ferestrele din tâmplărie PVC şi geam termopan pot ridica şi ele probleme doarece montarea necorespunzătoare sau materialul de proastă calitate poate favoriza apariţia condesului. Dionisie a mai precizat că multe dintre firmele ce execută astfel de lucrări se pot desfiinţa, iar în lipsa unor documente clare consumatorii nu au cum să-şi mai recupereze paguba, rămânând cu lucrarea neterminată.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite