Atacatorul maşinii ANAF din Vama Veche, căutat de Poliţie. Vamaiotul necunoscut are dosar penal pentru distrugerea parbrizului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina ANAF cu parbrirzul spart în Vama Veche Foto Sînziana Ionescu
Maşina ANAF cu parbrirzul spart în Vama Veche Foto Sînziana Ionescu

Vamaiotul care a aruncat o sticlă în parbrizul Loganului ANAF este căutat de Poliţie. Nou înfiinţatul Birou de Poliţie din Vama Veche are deja în lucru primul dosar penal pentru distrugere.

Poliţiştii îl caută pe cel care a atacat o maşină Dacia Logan cu numărul de înmatriculare B 63 HEG cu care inspectorii ANAF au venit la control de 1 Mai.

Echipajele Antifraudă, îmbrăcate în uniformă, au făcut notă discordantă în peisajul boem al Vămii, fiind întâmpinate de un cor de fluierături.

Cineva a aruncat o sticlă în maşina Fiscului, spărgându-i parbrizul. Altcineva a urinat pe Logan, iar alţii au pus bonuri fiscale şi banconote de 1 leu în lunetă. Până când au chemat întăriri, atacatorii s-au pierdut în mulţime, astfel că este greu de stabilit identitatea vandalilor.

Poliţia Vama Veche, deschisă de 1 Mai, are deja în lucru primul dosar penal pentru distrugere.

Şi la Mamaia au fost controale ANAF, făcute de echipaje Antifraudă venite din toată ţara - dovadă numerele de înmatriculare a maşinilor cu care inspectorii au descins pe litoral. Dar la Mamaia, atmosfera a fost mai temperată, iar echipajele ANAF, mai discrete, au scăpat fără sancţiuni din partea criticilor.

Vă mai recomandăm

VIDEO Inspectorii ANAF au descins la Vama Veche, huiduiţi de turişti. O maşină de la Fisc a fost atacată cu sticle, iar parbrizul i-a fost spart. Bonuri fiscale şi bancnote de 1 leu, puse pe lunetă

VIDEO Demonstraţie de forţă ANAF prin Mamaia. Echipajele Fiscului au defilat cu girofarurile până la localurile controlate

FOTO Vama Veche şi internaţională, în ochii turiştilor străini: „Cât de tare e aici, în România!“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite