VIDEO Demonstraţie de forţă ANAF prin Mamaia. Echipajele Fiscului au defilat cu girofarurile până la localurile controlate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ANAF în control la Mamaia Foto Sînziana Ionescu
ANAF în control la Mamaia Foto Sînziana Ionescu

Girofarurile albastre ale maşinilor inscripţionate ANAF ANTIFRAUDĂ au făcut pârtie prin staţiunea Mamaia în seara de 1 Mai. Inspectorii de la Fisc au verificat marile localuri, inclusiv cluburile de fiţe din nord, cerând evidenţa contabilă.

Inspectorii ANAF au controlat marile localuri din Mamaia, colindând terase, beach-baruri şi cluburi de noapte. Convoaiele de Logan-uri albastra inscripţionate ANAF ANTIFRAUDĂ au defilat în forţă prin staţiune, disciplinate, cu girofarurile albastre aprinse, astfel încât puteau fi recunoscute de la mare distanţă.

Îmbrăcaţi în uniforme, specialiştii de la Fisc au intrat în localuri, mergând direct la angajaţi şi cerând să verifice casa, apoi s-au retras să controleze registrele contabile.

Clienţii nu au fost deranjaţi de apariţia lor, astfel că echipajele ANAF n-au avut parte de o primire zgomotoasă ca la Vama Veche, unde o maşină ANAF a fost atacată cu sticle, iar parbrizul i-a fost spart.

ANAF a verificat inclusiv faimoasele cluburi de noapte din nordul staţiunii, unde milionarii României au afaceri. „Suntem în acţiune de control, la agenţii economici“, s-au rezumat să spună inspectorii întrebaţi de jurnaliştii care le-au surprins prezenţa.

ANAF în control la Mamaia Foto Sînziana Ionescu

Vă mai recomandăm

VIDEO Inspectorii ANAF au descins la Vama Veche, huiduiţi de turişti. O maşină de la Fisc a fost atacată cu sticle, iar parbrizul i-a fost spart. Bonuri fiscale şi bancnote de 1 leu, puse pe lunetă

Mihaela Rădulescu l-a adus pe Felix Baumgartner la Mamaia. Ei au petrecut cu Inna în clubul unor milionari de top Forbes

Elliot din Franţa: „Atâta libertate ca la Vama Veche nu întâlneşti nicăieri“. Glume cu Mazăre pe litoral, de 1 Mai

Convoi de echipaje ANAF la Mamaia de 1 Mai

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite