Aniversare pentru Radio Constanţa. Primul post de radio din Dobrogea a împlinit 25 ani de emisie la malul mării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vila nr. 1 Mamaia găzduieşte Radio Constanţa de 25 ani. FOTO R.C.
Vila nr. 1 Mamaia găzduieşte Radio Constanţa de 25 ani. FOTO R.C.

Studioul Regional Radio Constanţa aniversează miercuri, 21 ianuarie un sfert de veac de la prima emisie. Primul radio din Dobrogea se poate lăuda cu faptul că a şcolit jurnalişti vechi şi acum se prezintă în faţa ascultătorilor cu o generaţie tânără şi exuberantă.

Cei 25 ani de existenţă ai postului de Radio Constanţa au fost marcaţi printr-o serie de evenimente. Pe 20 ianuarie a avut loc Cupa Radio Constanţa XXV - o întrecere sportivă pentru juniorii care practică baschet. Cele patru formaţii participante şi-au inspirat numele hazlii din vietăţi marine: “Stavrizii Atomici”, “Guvizii Neînfricaţi”, “Delfinii Jucăuşi” şi  “Rechinii Năzdrăvani” au jucat pentru premii care au constat în dulciuri, fructe, sucuri şi o diplomă Radio Constanţa. 

Miercuri la ora 12.00, emisiunea "Pulsul Zilei" a găzduit Tombola Radio Constanţa unde a fost desemnat câştigătorul unei Tablete. 

Radio Constanţa emite pe frecvenţele 909 AM Constanţa şi 1530 AM Tulcea, dar poate fi auzit şi în FM pe 100,1 şi 90,8 la Constanţa şi 106,2 FM la Sulina. Postul de radio are caracter regional, aşa că ascultătorii se pot bucura de el şi la Brăila, Buzău, Vrancea, Galaţi, Ialomiţa şi Călăraşi. 

Vara vine cu mult-aşteptata schimbare, iar pe frecvenţele 100,1 şi 90,8 FM se aude Radio Vacanţa - postul de radio care acoperă tot litoralul românesc. Pentru cei care vor să asculte online, Radio Constanţa poate fi găsit la www.radioconstanta.ro si www.radiovacanta.ro

Acolo apar informaţii locale, naţionale şi internaţionale în timp real, poţi să vezi rubricile de la radio, să arunci un ochi la video din studio, îţi citeşti horoscopul sau vezi ultimele ştiri din sport.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite