Al nouălea deces cauzat de COVID-19 la Constanţa. Bărbatul a murit chiar în ziua de Paşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanta Constanţa                                                       FOTO: primăria Constanţa
Ambulanta Constanţa                                                       FOTO: primăria Constanţa

Până luni, 20 aprilie, în România au murit 469 de persoane infectate cu coronavirus. În judeţul Constanţa, cifra victimelor a ajuns la 9.

Al nouălea deces cauzat de COVID-19 în judeţul Constanţa este un bărbat de 72 ani. acesta a fost internat pe 01.04.2020, la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, apoi a fost transferat în data de 07.04.2020 pe secţia ATI.

A fost confirmat pozitiv cu coronavirus pe 1 aprilie. Pe 19 aprilie a murit. Comorbidităţi: DZ tip II, HTA.

Al optulea deces a fost pompierul Viorel Dîmboi, care activa în cadrul ISU Dobrogea- Detaşamentul de pompieri Cernavodă. A fost internat cu coronavirus în Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa. Starea sa s-a agravat, fiind transferat la Bucureşti.

„Bărbat, 48 ani din judeţul Constanţa. Internat în INBI Balş - ATI în data de 17.04.2020, prin transfer din Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa. Rezultat pozitiv pe data de 13.04.2020. Decedat pe data de 17.04.2020.
Comorbidităţi: Obezitate”, anunţă Grupul de Comunicare Strategică.

Până astăzi, 20 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 8.936 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.017 au fost declarate vindecate şi externate.

Totodată, până acum, 469 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov, Mehedinţi, Teleorman şi Gorj, au decedat.

Pe aceeaşi temă:

Un pompier din cadrul ISU Constanţa, răpus de COVID-19, la vârsta de 48 de ani. „Ai fost şi vei rămâne eroul nostru!”

Al şaptelea deces la Constanţa cauzat de infectarea cu COVID 19. Pacientul fusese transferat de la Judeţean la Infecţioase

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite