Al şaptelea deces la Constanţa cauzat de infectarea cu COVID 19. Pacientul fusese transferat de la Judeţean la Infecţioase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Termometru Covid-19 coronavirus Sursa news.ro
Termometru Covid-19 coronavirus Sursa news.ro

Un bătrân de 83 de ani din judeţul Constanţa a murit joi, 16 aprilie. La nivel naţional, 411 persoane infectate cu coronavirus au decedat.

Un bătrân de 83 ani din judeţul Constanţa a murit la 16 aprilie. El a fost internat în Spitalul Judeţean Constanţa în data de 23.03.2020, şi apoi a fost transferat la Spitalul Boli Infecţioase Constanta în 11.04.2020. Rezultat pozitiv pe data de 11.04.2020. El suferea de HTA, boală cardiovasculară, ciroză hepatică, sechele TB.

La Constanţa, numărul pacienţilor infectaţi cu coronavirus care au decedat se ridică la şapte. 

Până la 17 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 8.067 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.508 au fost declarate vindecate şi externate.

Totodată, până acum, au murit 411 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov, Mehedinţi, Teleorman şi Gorj.

Pe aceeaşi temă:

Hotărârea Forţelor Navale Române care provoacă panică printre soldaţi: „Stau 10 militari într-o cameră a navei“

Chiţac, primul politician cu COVID-19: „Linşajul mediatic la care am fost expus mi-a lăsat un gust amar. Nu am fost infectat la Bruxelles“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite