Zborurile de pe Aeroportul Internaţional Cluj către Bergamo şi Treviso au fost anulate până în data de 3 aprilie 2020

0
0
Pasagerii care veneau din Italia erau consultaţi de medici la ieşirea din Aeropot. FOTO: Remus Florescu
Pasagerii care veneau din Italia erau consultaţi de medici la ieşirea din Aeropot. FOTO: Remus Florescu

Ca urmare a măsurilor luate de guvernul italian, prin care regiunea de nord a Italiei intră în carantină, zborurile operate de compania aeriană Wizz Air  de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj către Bergamo şi Treviso au fost anulate până în data de 3 aprilie 2020.

„Rugăm pasagerii să ţină legătura cu compania aeriană pentru mai multe informaţii referitoare la  zborurile pentru care şi-au achiziţionat bilete de călătorie.

Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj a implementat o serie de măsuri în vederea combaterii răspândirii coronavirusului. În acest sens, au fost  distribuite pasagerilor materiale informative şi carduri de alertă, iar călătorii care ajung la Aeroportul Cluj din zonele afectate de coronavirus sunt supuşi unor controale medicale. De asemenea, au fost sporite măsurile de igienă din cadrul aeroportului prin igienizarea frecventă a spaţiilor publice, iar asistenţii medicali din cadrul aeroportului oferă sprijin permanent pasagerilor care au nevoie de sfaturi sau îngrijiri medicale. 

Până acum, pe Aeroportul Cluj nu a fost depistată  nici o persoană care să prezinte simptomatologia infectării cu coronavirus”, se arată într-un comunicat transmis de Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. 

Mai multe - Cluj-Napoca

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite