Viorica Dăncilă, aşteptată la Cluj de Ziua Europei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viorica Dăncilă. FOTO: gov.ro
Viorica Dăncilă. FOTO: gov.ro

Premierul României ar urma să ajungă la Cluj, joi, 9 mai. Viorica Dăncilă va fi însoţită de ministrul Agriculturii şi de ministrul Sănătăţii şi va vizita Spitalul de Oncologie şi Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu”.

La ora 12.45, Viorica Dăncilă ar urma să ajungă la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, unde va avea parte de o primire ostilă, urmând să fie organizat un miting de protest, aşa cum a anunţat grupul civic Umbrela Anticorupţie. Membrii grupului au postat un mesaj ironic pe Facebook, chemându-i pe oameni la protest:

„Premierul Dăncila vine mâine la Cluj, de ziua Europei! În mod tradiţional, comitet de primire aşa călduros cum are oraşul nostru pentru astfel de oaspeţi, mai rar. Vă invităm să îi urăm ,„Bun venit!” premierului, mâine de la 12.45, în faţă la Casa de Cultură a studenţilor”, e mesajul postat pe pagina de Facebook de Umbrela Anticorupţie.

umbrela anticoruptie cluj fb

Ulterior, însoţită pe ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, Viorica Dăncilă va vizita la ora 14.00 Spitalul de Oncologie, după care va avea o altă întâlnire cu uşile închise, cu medicii la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu”. Totuşi, Vorica Dăncilă ar urma să discute cu presa la final, însoţită de ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, şi de ministrul Agriculturii, Petre Daea.

De la Cluj, oficialii vor pleca spre Arad şi Timişoara, unde vor avea un program special în cursul zilei de vineri, 10 mai, iar duminică, 11 mai, va fi prezentă la Certeze, la Sambra Oilor, în Maramureş.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite